Embrace Life

Foto expositie 'Afrikaans Botswana & Namibië' - 16 september 2015

   

   

Na zes weken is deze expositie tot een einde gekomen. Het is een mooie manier van tentoonstellen geweest. Vol inzet en liefde voor het vak. In een karakteristiek pand. Met gewaardeerde feedback, zoals:

"Op dit 'monumentenweekend' de tijd genomen om een foto expositie in de bieb te zien. Wel nu, hier hangt 'staat' een monument! Wat een prachtige beelden, kleuren, compositie, scherpte... ik was er stil van."

"Wat een schitterende, scherpe, maar vooral rake, treffende foto's! Reizen is een geweldig mooi iets en de herinneringen onbetaalbaar."

"Wat een prachtige foto's! Ook ik ben onder de indruk van de natuur daar. Ik was door jouw foto's weer even terug!"

"Eindelijk even de tijd genomen om op de fiets te stappen en van je foto's te genieten. Mijn favoriet: de jacanabird, stappend op de leliebladeren, om heerlijk bij weg te dromen. Geniet van alle lof die je krijgt toegezwaaid, je verdient het."

"Prachtige foto's. Mooi warm licht bij al de foto's. De giraffe is voor mij de mooiste omdat het onderwerp en de achtergrond prachtig samen vallen."

"Wat zijn je foto's toch mooi en inspirerend. Zalig om weer langs ze te dwalen en weg te dromen. Samen met zoon de favorieten uitzoeken. Hij vindt de luipaard in actie het mooist. Ik houd het meest van de close up van de olifant en zijn mooie huid."

Het is hartverwarmend om te horen dat mijn beeld en mijn gevoel zo binnenkomt bij de liefhebbers. Mijn dank gaat uit naar een ieder. Ik heb de fotowerken graag met jullie gedeeld. 

  

Foto expositie 'Afrikaans Botswana & Namibië' - 22 juli 2015

Een vertegenwoordigster van de Zandvoortse bibliotheek de Duinrand, die afgelopen november aanwezig was op deze expo (die eerder in Zandvoort en Heiloo plaatsvond), was dermate onder de indruk dat zij ook doorverwees naar Heemstede. Dit heeft geresulteerd in wederom een mooie gelegenheid om de fotowerken te komen bezichtigen. 

Wanneer? In de periode van 22 juli t/m 16 september 2015
Waar? bibliotheek Zuid-Kennemerland te Heemstede, op Julianaplein 1.
Kosten? De toegang is gratis.
Wie? Iedereen is van harte welkom!

Gezien het feit dat ik niet alle dagen aanwezig zal zijn, zou ik het op prijs stellen als je een bericht achter laat in het gastenboek als je langs bent geweest. Vind je het wenselijk dat ik erbij ben, laat mij dit dan vooraf weten, dan kunnen we samen een datum prikken om elkaar te ontmoeten.