Embrace Life

Foto expositie Agathakerk


Zomerexpositie 2014 - thema Delen wereld wijd, Geven en Nemen

De zomer kunstexpositie 2014 heeft 5 juli 2014 in de Agathakerk te Zandvoort (Grote Krocht 45) plaatsgevonden. Zoals voorgaande jaren is het weer een feestelijke gebeurtenis geweest. Verschillende deelnemers, met verschillende kunstwerken hebben hun werk tentoongesteld. Glas, patchwork, schilderijen, fotowerken, gedichten, er kwam van alles langs. Van hobbyisten tot professionals, uit de regio Zandvoort, Bentveld en omstreken! Twee van mijn fotowerken stonden tentoongesteld.


***

Zomerexpositie 2014 - mijn uitgekozen Botswana fotowerk!


Aansluitend op de laatste dag van de foto expositie (31 augustus 2014) zijn enkele kunstwerken uitgekozen en besproken tijdens de oecumenische dienst in de Agathakerk, tijdens de processie en de overweging van de zeven staties. Hoe mooi dat mijn Botswana kunstwerk werd uitgekozen voor de statie 'De vreemdeling opnemen'.


***

Zomerexpositie 2013 - thema Zeegezichten

Zomer kunstexpositie 2013, 'Hemel, Zee en Aarde'. Met schilderijen, foto's, patchwork, beelden, gedichten en glaskunst. De expositie wordt gehouden in de Agathakerk te Zandvoort, en loopt van 6 juli t/m 7 september 2013, alleen op zaterdagen van 14:00-17:00 uur. Zaterdag 6 juli is de opening geweest. Zelf sta ik met twee fotowerken. Wellicht treffen we elkaar eens?

   

 

***

Zomerexpositie 2012 - thema Zeegezichten

Zondag 9 september 2012 was de laatste dag van de kunstexpositie in de Agathakerk te Zandvoort. Er stonden twee van mijn fotowerken tentoongesteld.
Bijgaand artikel uit de Zandvoortse Courant beschrijft de opening van de expositie. En de heer T.G. van der Linden heeft mijn werk nader toegelicht tijdens de oecumenische dienst, zie artikel ernaast.