Embrace Life

Over mij


Stilte

Stilte is een stukje hemel
dat afdaalt naar de aarde

(Ernest Psichari)
De warmte van de zon maakt mij euforisch, ik smelt van heerlijk geurende mannen, ik ben verzot op wijze woorden en het zien van verwaarlozing breekt mijn hart, maar maakt tegelijkertijd strijdlustig wat ik omzet in actie. De kust waar ik woonachtig ben, inspireert mij. Tot schrijven, tot denken, tot doen. Ik heb doelen voor ogen, en geniet van de vele die ik al heb bereikt.


Zijn we robots?

We schakelen niet alleen in de auto, maar ook in emoties. Van vreugde naar angst, van verdriet naar trots of van liefde naar ergernis.
Hebben we dan toch een hoop knopjes in ons brein die we aan en uit kunnen zetten? Dat begin ik zo langzamerhand wel te geloven.
Ik observeer graag. Mijn passie ligt in ontroering, in welke vorm dan ook. In een tekst, verhaal, gedicht of in een foto, overal kunnen we emoties in vangen en vastleggen. En dat is wat ik doe.


Aan welke karaktereigenschappen denk je verder bij mij?

Een avontuurlijke, vurige, oog voor detail hebbende, resultaatgerichte, zorgzame, attente, reislustige, filosofische, geïnteresseerde, ordelijke, sfeergevoelige, respectvolle, perfectionistische, verantwoordelijke, bemoedigende, trouwe, creatieve, beminnelijke, geduldige, dierenliefhebbende, hartstochtelijke en betrouwbare regeltante.

Al deze eigenschappen hebben te maken met mijn werk, mijn interesses, mijn capaciteiten, mijn doelen, mijn nevenactiviteiten, mijn geloof in iets, mijn ervaringen, en mijn zijn. Wil je meer weten over mij als persoon? Dan kun je hier mijn interview met de krant lezen (pagina 15).

Voor het gemak vind je onder het kopje 'In de Media' een dubbelklik icoontje van het artikel.