Embrace Life

Inspirerende sites


Hoe artistiek kan optische illusie zijn?

Een jongedame met camera of telefoon in de hand. .Alle beelden zijn gemaakt met een app. Intigrerend. Soms pakt het beeld je zo dat je wil blijven kijken. Zo cool. 
https://www.instagram.com/fetching_tigerss/?hl=nl


Pinterest

Beelden en teksten die mij ontroeren, blij maken, laten glimlachen... gewoon waar ik vrolijk van wordt. 
https://nl.pinterest.com/mandy7438/

Travel Quotes
Leuke, mooie, inspirerende uitspraken over reizen....
http://www.lovetravelquotes.com/search/label/travel

About your Life
Werking reflexzonetherapie aangetoond.
http://www.aboutyourlife.nl/portfolio-items/werking-reflexzonetherapie-aangetoond/


Energieke Vrouwen Academie
Thermografie, een vrouwvriendelijk alternatief voor mammografie? Het is het overdenken waard.
http://energiekevrouwenacademie.nl/thermografie-een-vrouwvriendelijk-alternatief-voor-mammografie/

Reismeisje
Gewoon lekker reizen en vertellen wat het met je doet. Versierd trouwens, met prachtige, loeischerpe reisfotografie! 
http://www.reismeisje.nl/


Regelen

Raquelle regelt van alles. Verfrissend, hyper, en opliftend vertederend. 
http://www.raquelle.nl/


Pick up your stuff and go...

Hi, we're Chris and Angela and we sold everything, paid off our debt, and gave up the unfulfilling nine to five back in the United States.
http://tielandtothailand.com/


Ananda Nieuwetijdswinkel voor spiritualiteit en esoterie

Het leven gaat voor sommige van ons te snel, waardoor er niet altijd van het moment genoten wordt. In Ananda lijkt de tijd stil te staan. Daardoor ontstaat er rust om een wereld te ervaren van onder andere prachtige boeken, sieraden en cd’s. Bewustzijn en fairtrade handel spelen een belangrijke rol...
http://events.ananda.nl/ananda/37 manieren...

om je leven te upgraden...
http://sochicken.nl/upgrade-je-levenWerken vanuit het buitenland

De belangrijkste vaardigheid voor de digitale nomade. SEO tekstschrijvers die (mede) vanuit het buitenland werken, en dus locatie onafhankelijk zijn. Dat klinkt als een uitdaging!
http://werkenvanuithetbuitenland.nl/Praktijk voor Levenszin

Monique laat gewoon een stukje creativiteit van zichzelf zien. Oordeel zelf.
http://www.hetveerhuis.info/index.htmlQuotes

Laat jezelf wat dieper denken...
http://www.brainyquote.com/Missing Moments

Mooi, soms kun je gewoon blij zijn als je iets ziet.
http://www.reenawalk.com/EU-claim

Een site die jou helpt een claim in te dienen bij de vliegmaatschappij wanneer je vlucht vertraagd is. Om te starten kost het je niets en mocht EU-claim winnen, dan deel je mee in het uitgekeerde bedrag. Een win-win situatie voor beide partijen lijkt mij!
http://www.euclaim.nl/Helens World

Een mooie pagina op FB met woorden die raken, troosten of laten glimlachen. Een herkenning in veel gevallen.
https://nl-nl.facebook.com/pages/Helens-world/348770828584274?sk=photosKabalah Yoga

Audi says: Kabalah Yoga teaches that by posturing into the Hebrew letters and flowing into the spelling of meaningful ideas, you will improve you story by bringing more inspiration, beauty, love and harmony into the world. The Hebrew letters have transformed my life. I want to share with you this knowledge and am honored to have you visit my site.
http://www.kabalahyoga.com/Vrijwilligerswerk doen?

Wil je ook iets voor een ander mens of dier betekenen? Dat kan, en hoe leuk om dat eventueel in Afrika te doen? Er is zelfs een serie op Animal Planet over deze stichting, met prachtige beelden van wilde dieren die ze weer uitzetten na een verzorgingsperiode. Super leuk! En mocht je gaan, vergeet dan vooral de Wish List op hun site niet te bekijken, er is zoveel waar je ze enorm blij mee kunt maken!
http://www.naankuse.com/Je wilt direct aan de slag

Ontdek de leukste ideeën. Op het gebied van wonen, hobby, eten & drinken, en vooral 'doe het zelf'. Met foto's, tips, lookbooks en prachtige foto's met inspirerende woorden. 
http://www.welke.nl/lookbook/san8888/Inspirerende-teksten?filter=add:style:GezinstuinNederland schrijft

Een leuke site waar je e-books en verhalen van nieuwe schrijvers kunt lezen. Ondersteund door de Bibliotheek Haarlem en Omstreken. Zij hebben een wedstrijd 'Schrijf een column', waar ik ook aan mee doe! Er staan 5 column werken van mijzelf op. Het lieflijke eraan vind ik dat een foto bij je geleverde column verplicht is. Zo maak ik een compilatie van tekst en beeld. Je ziet mijn bijdrages op de homepage al voorbij komen, met naam en quote erbij. 
http://www.nederland-schrijft.nl/Het zijn de kleine dingen die het doen

Gezellige, vrolijke, inspirerende site aangaande kleine dingen die je blij en gelukkig kunnen maken!
http://www.nenz.net/Geef oude meubelen een nieuw uiterlijk

Grappig en lieflijk! Oude meubelen, gooi ze niet weg, kijk wat je er mee kunt doen. Maak iets unieks met recycling. http://www.hebbehouwe.nl/Hebbe_%26_Houwe/Hebbe_%26_Houwe_Upstyling___Home.html


Kadotegeltjes

Voor als je iemand een heel snoezig en persoonlijk cadeautje wilt geven. Google ook eens op tegeltjeswijsheid voor ware teksten. 
http://www.grappigtegeltje.eu/index.php?item=kado-tegeltje-toppers&action=page&group_id=36&lang=NLOpvoeden

Een inspirerende site over bijdragen met betrekking tot opvoedingsvragen.
http://www.sarinabrons.nl/opvoedvragen.phpGeluk en gezondheid

Een jongeman is ondernemer, designer en expert op het gebied van geluk en gezondheid. Om zijn passie, wat delen van simpel geluk is, te kunnen verwoorden heeft hij zijn site opgericht. Een kijkje kan zomaar bijzondere dingen bij je teweegbrengen. 
http://www.sochicken.nl/jezelf/stel_jezelf_voor_een_uitdaging_en_groei.htmlGrappige (ver)spreekwoorden

Gewoon, als je even zin hebt om te lachen.
http://www.taalpuree.nl/Digitale fotoboeken

Wat is er leuker en gedenkwaardiger dan een bundel waarin al jouw memorabele momenten op foto staan vastgelegd? Je kunt iedere pagina tot een creatief kunststuk maken. Kleuren, vormen, semantiek, een compleet beeld. Ga zelf aan de slag en ontdek hoe creatief jij kunt zijn. Een standaard boek is eenvoudig gemaakt. Zie voor enkele voorbeelden onderstaande links naar desbetreffende sites, bijvoorbeeld Albelli, Hema, Cewe of Blurb.
Een boek met een eigen verhaal, diepgang en emotie is een ander verhaal. Hierbij maak je o.a. gebruik van technieken als schaduwen, kleurkaders, sierlijke lettertypes, sjablonen, achtergronden, transparantie en cliparts. Het addertje onder het gras bij dit soort boeken is tijd. Het maken van op jouw wensen afgestemde fotoboeken kost heel veel tijd. Wil of kun je die tijd er niet aan besteden? Bericht mij en vraag een offerte aan. Ik maak ze graag voor je.


Pak kansen in Europa!

Europa biedt vele kansen, van samenwerking over de grenzen heen tot het verwerven van Europese subsidies. Nogal wat organisaties zien er echter tegenop om deze kansen te benutten. Deze site geeft verdere uitleg.
http://www.letschertadvies.eu/Vrouwblog

Over lifestyle, boeken, beauty, gezondheid, mannen, seks, afvallen, huishouden, familie, parfums, tips, zwanger en vakantie. Plus bijvoorbeeld tips voor goede werkmentaliteit.
http://www.vrouwblog.nl/tips-voor-een-goede-werkmentaliteit/0317/Weekhoroscoop

Over liefde en relatie, werk en carrière, en gezondheid en karakter. Er staan heldere waarheden tussen. Je kunt je digitaal aanmelden voor de weekhoroscoop.
http://www.helderinzicht.com/weekhoroscoop.phpDagelijkse Gedachte

Gewoon om even stil te staan bij de zin van je bestaan. Dagelijks tref je hier een gedachte aan die je voor jezelf kunt houden of kunt delen met familie, vrienden en collega's. Met zo'n kort moment van bezinning, werk je mee aan een betere wereld voor jezelf en voor anderen. Verder met inspiratiekaarten trekken en een webshop waar je prachtige spirituele muziek kunt bestellen.
http://www.dagelijksegedachte.net/


Artihove

O.a. bronzen sculptures. Stijlvol... Blijvend... Persoonlijk... Kunstzinnig... En noemenswaardig prachtig. Een blijvend geschenk met symbolische waarde, voor iedereen, voor elke gelegenheid. Kunst voor binnen en buiten.
http://www.artihove.nl/shop/categorie/totaal-overzicht
http://www.artihove.nl/shop/categorie/alle-geschenkenGedichtenkaarten

Maak en verstuur je eigen unieke gedichtenkaart!
http://www.kaartje2go.nl/gedichtenkaarten/Cubaanse muziekstijlen

De ritmische klanken dansen je hart binnen, laten je heupen wiegen en brengen je in een zonnige stemming!
http://www.salsadansreizen.com/cubaanse-dansstijlen.htmlInspirerend leven

Jouw plek voor zingeving, persoonlijke en professionele groei.
http://www.inspirerendleven.nl/Kookcursus Italia

Residenza Conte Ruggiero, een landgoed vol sinaasappelbomen in het kleine kustplaatsje Santa Domenica dat toebehoort aan graaf Ruggiero. Calabrië, de streek die in de neus van de laars ligt, daar ga ik dit jaar samen met manlief een kookcursus volgen! Je leert zowel de omgeving kennen als de heerlijke streekgerechten maken, onder begeleiding van een local Mama die alles in de Italiaanse taal presenteert.  
http://www.plustaalreizen.nl/italiaans-leren-italie.html


De moeder's geuren (wierrook)

Geuren in het algemeen helpen je op weg, wierrook in het bijzonder op je gemoedstoestand. Elke geur schept een heel eigen sfeer: van geborgenheid of geluk tot blijheid.
http://www.wierook.nl/happinez.php
http://www.wierook.nl/ (met uitleg over de betekenis van de verschillende soorten)


La Scuola

Academie voor Levenskunst! Bijtanken tijdens een zondagmiddaggesprek. Plezier beleven in de portretfotografieworkshop. Rust vinden bij klassieke muziek. Inspiratie halen uit de voorproeverij 'Zin in Toscane'. Alles wat je weer even nieuwe energie geeft en waar je plezier aan beleeft! 
http://www.academievoorlevenskunst.nl/vrijplaats/index.html
http://www.academievoorlevenskunst.nl/vrijplaats/nieuwsbrief.html (mijn reactie in nieuwsbrief over open dag 12.2.2012 - Zin in Toscane)!


Aloë Vera

Lees en bepaal je mening.
http://www.aloegeeftenergie.nl/


Affirmaties

Gedachten zijn krachten, positieve zelfsuggesties.
http://www.abc-van-meditatie.nl/meditatietechnieken/affirmatie.asp


Voetreflex
Voetreflexologie is een therapie die ruim 3000 jaar geleden al werd toegepast in landen als India, China en Egypte. Het is een natuurlijke geneeswijze. Uitgangspunt is dat op de voeten, handen en hoofd zones liggen die corresponderen met alle organen en weefsels van het lichaam. Voetreflexologie verbetert de bloed- en energiedoorstroming en beïnvloedt het zenuwstelsel op een positieve manier. Een goede doorbloeding en energiedoorstroming in organen en weefsels zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen worden aangevoerd.
http://www.wel-zijn.nu/voetreflexologie.html
http://annavoetreflexologie.nl/


Sidhadorp

Al ruim 25 jaar combineren 400 volwassenen wonen en werken met spiritualiteit dmv dagelijkse meditatie in meditatiewijk 'Sidhadorp' in  Lelystad. Wetenschappelijk onderzoek toont dat mediteren in groepen een positief effect op de omgeving heeft.
Het Sidhadorp deelt TM (= Transcendente Meditatie) waaronder verstaan wordt: de totale innerlijke stilte en rust, het echte doel van meditatie, en dat juist zonder concentratie. Op hun site staat rechtsboven, onder het kopje links, mijn site gelinkt.
http://www.sidhadorp.nl/sidhadorp/


Body en mind

Een goede balans tussen lichaam en geest, dat is wat het leven wil (en nodig heeft).
http://shen-bodyandmind.nl/
http://bodyandmindtherapie.nl/


Kees Verkade

Beeldhouder. Ik was verkocht toen ik mijn eerste expositie van hem betrad.
http://www.keesverkade.com/


Marian Mudder

Een charismatische vrouw, fascinerend hoe zij denkt en leeft! Haar stijl van columns schrijven is beeldend, mooi en laat een glimlach bij je achter.
www.marianmudder.nl


Fotografie en spiritualiteit

Innemende persoonlijkheid met een passie voor fotografie, spiritualiteit, en meer...
http://moniquedevries.com/index.html
http://www.emotionelebalans.nl/pagina4.html


Poëzie leestafel

Een informatieve site om mensen enthousiast te maken voor poëzie, die wellicht de drempel kan verlagen om poëzie te gaan lezen.  
http://www.poezie-leestafel.info/


Het leven is mooi

Woonachtig op Mallorca, zoekt zij naar antwoorden voor het optimale leven.
www.genietenmagecht.com
Ook schrijft zij artikelen op de site van Spiritueel Enzo, zie haar rechtstreekse link: http://www.spiritueelenzo.nl/cms/rubrieken/de-essentie


Persoonlijke coaching

De zakelijke wereld van vandaag vraagt veel van managers en werknemers. Mensen moeten niet alleen professioneel zijn in hun werk, maar ook zichzelf en hun tijd managen, teams leiden, de bedrijfspolitiek begrijpen en goede financiële resultaten behalen. En dan is er ook nog de wereld daarbuiten met alle verplichtingen met betrekking tot gezin, vrienden, sport, cultuur en opleiding. Ascent Training & Advies biedt workshops en persoonlijke coachting aan om je te helpen de basis te vinden en hierop verder te bouwen.
www.ascenttraining.nl


Stichting Handreiking over oceanen (oktober 2011)

"Ieder mens heeft zijn opdracht"
Een kerkdienst bijgewoond, met medewerking van het 'Odyssee' Koor Hoofddorp, ter ere van het Opvangcentrum 'Capao Bonito' voor arme kinderen in Brazilië. De kinderen zijn veelal ondervoed, verwaarloosd en hebben een helpende hand nodig. Het centrum is een plek waar hen een veilige opvang wordt geboden.
www.handreikingoveroceanen.nl 


Lifestyle

Lifestyle omvat een bepaalde manier van leven (leefstijl), je goed voelen, van alledaagse dingen willen genieten, happy zijn met jezelf, persoonlijke verzorging (dat kan ook innerlijk) en natuurlijk wonen (en decoreren). Sta bijvoorbeeld eens stil bij een woonetalage. Gewoon 's kijken waar jij je fijn bij voelt.
http://shop.lifestyle94.com/shop/inspiratie/17/eetkamer-4


Sauna

Toe aan bezinningsmomenten? Complete rust, helemaal alleen voor jezelf. Een weldaad voor lichaam en geest! Als je je eenmaal open durft te stellen, dan wil je nooit meer zonder.
http://www.saunavanegmond.nl/


Geloof in jezelf

Dat filosofie de geneesmiddelen van de ziel zijn.
http://www.risingstarnetwork.nl/petra-koeleman/hoe-je-over-jezelf-denkt-is-veel-belangrijker-dan-hoe-anderen-over-je-denken.html


Aanrakingen (gewenste)
Aanraken is een levensbehoefte en laat een print achter op je lichaam, als signatuur. Uit elke aanraking wordt karakter, stemming en hoe je iemand ziet gelezen.
http://www.lichaamstaal.nl/touch.html
http://www.lichaamstaal.nl/aanraking.html


Racen

Zo af en toe even lekker buiten de lijntjes. De slipcursus heb ik al mogen voltooien, het rijden in een Ferrari, Lamborghini, Porsche en raceauto staat mij nog te wachten! Laat die adrenaline maar stromen.
http://www.circuit-zandvoort.nl/business/incentives/


Bewegen

Of dat nu in de sportschool gebeurt of wanneer je voor iedere boodschap de fiets pakt, er bestaan vele vormen van bewegen. Pak wat vaker de trap, is een welbekende uitspraak voor op kantoor, en het hebben van een hond zal doen besluiten om het duinterrein wat breder te gaan verkennen. Tel alles bij elkaar op en mocht je bij 30 minuten komen, dan ben je goed bezig. Doe de beweegtest op
http://www.30minutenbewegen.nl/dagelijksedosis30/index.html


Ontspanning

Voor sommigen blijft de term meditatie zweverig. Laat ik er daarom gewoon de term diepe concentratie aan geven. Een moment even voor jou alleen, zonder vragen, praten, denken, organiseren, en plannen. Rekken en strekken, dat is het advies. En een goede ademhaling, diep vanuit de buik. Gewoon even helemaal niets. Het moment waarop het leven zo heerlijk simplistisch makkelijk wordt.  
http://www.levenskwaliteit.nl/script/16/praktisc16.html
http://www.health-psychology.com/ontspanning/tekst1.html


Professional organizer

Begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Orde op je werkplek, is orde in je hoofd. Orde in je huis, is orde in je hoofd. Orde in je leven, is orde in je hoofd. En orde in je agenda, is tijd overhouden. Je moet met kleine stappen beginnen...
http://www.massaro.nl/organizer/


Vrijwilligster WNF Rangers

Van 2002-2007 ben ik vrijwillligster voor WNF Rangers geweest. Zo mooi om te zien hoe blij kinderen reageerden als hen op spelende wijze dierenweetjes werden bijgebracht (een puzzeltocht met een echte boswachter). Hoe verrast ze waren als bleek dat niet alles aan dieren alleen maar leuk was (hokken schoonmaken bij een kinderboerderij). Wat voor inzet ze konden tonen als er extra geld ingezameld ging worden voor een bepaald project. En hoe ze op markten altijd magisch getrokken werden door dierenposters en vooral de dierenknuffels! 
Ook activiteiten georganiseerd, die ik veelal samen met collega's, heb verzorgd (o.a. WNF Afrikabeurs te Velsen (2005), WNF Kyocera te Hoofddorp (2006), WNF School Spaarndam (2006), WNF Voorjaarsmarkt Zandvoort (2006), WNF Wereldmuziekproject Heemstede (2007).
www.wnfrangerclub.nl