Embrace Life

Fotoboeken op aanvraagLeven in herinnering

Voor al je dierbare belevingen, die woord en beeld waardig zijn voor jouw mooiste herinneringen!

(Digitale) fotoboeken, je ziet ze en denkt: prachtig, dat zou ik ook willen! Maar het ontbreekt je aan tijd, zin of kunnen. Herkenbaar? Gebeurtenissen snellen, net als tijd. Die vastleggen in gedenkwaardige fotoboeken, is ware kunst. Ik help daar graag bij. Zodat je er daarna heerlijk in kunt bladeren waarmee je teruggaat naar die memorabele herinneringen.
Meerdere mensen heb ik heel blij mogen maken met ontworpen digitale fotoalbums. Zou jij de volgende willen zijn? Zoek contact met mij en we nemen je wensen gezamenlijk door. Op aanvraag ontwerp ik met bijzondere bedrevenheid een digitaal, creatief fotoboek voor jou. Of bied ik wenselijke hulp bij het zelf maken ervan. Aan jou de keus! Als je wilt laat ik mij ook door jouw verhalen inspireren om teksten toe te voegen in het foto album, maak ik foto's op verzoek, en heb ik ontzettend leuke ideeën over levensboeken! Vraag mij naar de mogelijkheden.

Mail je verzoek naar mandyschoorl@kpnmail.nl met informatie over je wensen en vraag een prijs op. Ik geef dan graag uitgebreide opties over de mogelijkheden.


Reacties op fotoboeken, in opdracht gemaaktReview over digitale fotoboekenopdracht
WNF Rangers zoekt organiseertalent! Een 'fun' boekje met voorbeelden van club activiteiten, vol liefde voor dieren, natuur en wereldwateren! 

Review over digitale fotoboekenopdracht
"Prachtig mooi, afwisselend boek geworden, met rust en sfeer. Dat zeggen twee zeer tevreden klanten!. Bijzonder mooi hoe de compilaties in dit fotoverhalenvertellende boek ons deze dag opnieuw kunnen laten herbeleven". 

Review over digitale fotoboekenopdracht
"Ik vind het boek zo mooi geworden. Ik ben er ontzettend blij mee. Het is mij heel dierbaar, voor altijd. Enorm bedankt voor al je werk". 
Review over digitale fotoboekopdracht
"Heerlijk gewandeld met m'n dierbare fotomaatje. Herinneringen laten vastleggen in een prachtig, lief formaatje fotoboek. Bedankt!"
Review over digitale fotoboekenopdracht
"Vanochtend ben ik heerlijk met een kopje koffie gaan zitten om het prachtige fotoboek nogmaals te bekijken en alle teksten rustig te lezen. Wat is het een bijzonder en waardevol boek geworden. Onze week kwam weer helemaal terug. Ik heb genoten van iedere bladzijde, van de prachtige foto’s en beschrijvingen van dierbare momenten. Dank je voor alle moeite."Review over digitale fotoboekenopdracht
"Wat een beeldig boekje! Ik waan me helemaal terug naar die geweldige belevenis in Zeist. Ik ben erg blij met het eerste deel, die we samen met je moeder mochten beleven. Heel veel dank!!"