Embrace Life

Workshop Digitale FotoboekenInspiratie om zelf digitale fotoboeken te maken

Is hulp wenselijk bij het maken van een fotoboek?
Memorabele vakantiefoto's voor een digitaal fotoboek en niet precies weten hoe te schikken? Je mooiste dag op een romantisch creatieve manier vastleggen? De momenten op een zoveel jarig gevierd verjaardagsfeest willen bundelen? Of een fijn samenzijn met je dierbare willen blijven herinneren? Ik help jou met het creëren van onvergetelijke compilaties en begeleid jou van a tot z in een fotoboekprogramma, waarna je zelf aan de slag kunt.

In jouw eigen vertrouwde omgeving, in jouw tempo! Of klassikaal. Voor de start van de workshop zal ik je vragen de gratis albumsoftware op je computer te installeren. Tijdens de workshop krijg je stap voor stap uitleg over het programma. Centraal staan de vele tips die ik geef over de opmaak van de pagina's (hierbij valt te denken aan stijl, achtergronden, teksten, extra opties, en gebruik van cliparts of niet). Daarnaast zal ik ter inspiratie altijd voorbeeldboeken tonen in verschillende formaten en uitvoeringen. 


Reacties over workshop


Review over workshop
"Inspirerend! De creatieve fantasie die jij hebt, ik vind het prachtig. Ik kijk en blijf maar staren. Als jij erbij zit, en jij geeft een aanzet dan zie ik het ook. Maar het uitwerken zoals jij krijg ik gewoon niet voor elkaar. Nooit geweten dat er zoveel werk en precisie in zit om een rondje om een foto te krijgen bijvoorbeeld. Ik ben super blij met je hulp geweest. Mijn dank daarvoor is groot."
Review over workshop
"De workshop Digitale Fotoboeken is niet zomaar een opsomming van de mogelijkheden en het wegwijs maken in het programma om de fotoboeken samen te stellen. Het aanstekelijke creatieve enthousiasme van Mandy zorgt ervoor dat het beste uit je foto's naar boven wordt gehaald. Tips & tricks over de lay-out, het combineren van foto's en verrassende effecten laten de boeken echt tot leven komen. Doen!"
Review over workshop
"Dank je wel dat je zo'n geduldige leermeester bent. Hoewel ik weinig computerervaring had, wist jij mij met engelengeduld prima wegwijs te maken. Ik ben apetrots op het resultaat."Geweest....

WORKSHOP DIGITALE FOTOBOEKEN in bibliotheek Zandvoort

Wanneer? Dinsdag 30 mei 2017| 9:30-12:00 uur 
Waar? Bibliotheek Zandvoort
Meer info? zie http://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/bezoek-de-bibliotheek/activiteiten/agendaoverzicht/digitaal-fotoboek-0530.html

Er is ruimte voor 8 personen. Leuk als ik je daar zie! 
Aanmelden? Via dezelfde link van de bibliotheek