Embrace Life

Poëzie optreden Haarlemse Dichtlijn 2012-2013-2014-2015

Poëzie optreden tijdens de Haarlemse Dichtlijn - 14 mei 2015
De Haarlemse Dichtlijn is een poëziefestival dat ieder jaar op Hemelvaartsdag plaatsvindt. Honderd dichters doen hier aan mee, van huisdichters tot professionals. De Haarlemse Dichtlijn wil alle dichters een podium bieden en poëzie toegankelijk maken voor iedereen! Ook ik was weer van de partij!
Mijn rondes waren bij Restaurant Brick in de Breestraat en bij Van Duivenbode op de Gedempte Oude Gracht. Hakim opende de editie van dit jaar.

Het was een prachtige dag, met mooie voordrachten op sfeervolle locaties. Met rake, ontroerende en grappige poëzie.

Mijn gedicht 'Vrees voor het lege' is opgenomen in de bundel 'Verder is alles rust: De Haarlemse Dichtlijn 2015'. 

Poëzie optreden tijdens Haarlemse Dichtlijn - 29 mei 2014
Jaarlijks, op Hemelvaartsdag, wordt een nieuwe editie van de Haarlemse Dichtlijn uitgerold waarbij 100 dichters op diverse plaatsen in de stad hun poëzie voordragen. Ook dit jaar heb ik weer meegedaan als woordkunst beoefenaar! Hoe leuk als ik jou als toeschouwer heb gezien!

 
  

   

 
***


Poëzie voordracht tijdens Haarlemse Dichtlijn - 9 mei 2013

Het was een top dichtlijn, met een inspirerend niveau aan bijdrages, mooie locaties, entertainende gastvrouwen/heren, gegronde speeches, en een meesterlijk down to earth optreden van Erik van Muiswinkel. Plus de niet te vergeten 'Circle of Names'. En het enthousiaste publiek dat in grote getale aanwezig was in combinatie met het droge lekkere weer maakten de dag als zeer geslaagd! Een kleine fotocollage voor de liefhebber. 

  
  
***


Haarlemse Dichtlijn 9 mei 2013
Het was leuk in Haarlem op Hemelvaartsdag!
Zeker met de opening door Erik van Muiswinkel. De Haarlemse Dichtlijn is een poëziefestival dat ieder jaar op Hemelvaartsdag plaatsvindt. Honderd dichters doen hier aan mee, van huisdichters tot professionals. De Haarlemse Dichtlijn wil alle dichters een podium bieden en poëzie toegankelijk maken voor iedereen!
Ik was ook weer van de partij! Mijn rondes waren in de Doelenzaal Bibliotheek Haarlem en in Theatercafé de Hoofdmeester. Heerlijk als we elkaar ontmoet hebben. Dank!


***


Poëzie voordracht tijdens Haarlemse Dichtlijn - 17 mei 2012
De Dichtlijn organiseert jaarlijks op Hemelvaartsdag de Haarlemse Dichtlijn, zo ook dit jaar, zie hun site: http://www.haarlemsedichtlijn.nl/HDL/default.html 
Op 17 mei heb ik opgetreden op twee podia, te weten: Huisartsen-cabaret in het Archeologisch Museum en in de Lounge van Restaurant Stempels.
Van alle 100 deelnemende dichters is 1 gedicht opgenomen in de bundel 'De Haarlemse Dichlijn 2012'. Mijn gedicht 'Beroering' siert pagina 89. Voor de liefhebbers: de bundel is te koop in boekhandels in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal of via de hierboven genoemde site van de Haarlemse Dichtlijn. Kosten € 10. 

    
***