Embrace Life

Botteloogst


Botteloogst 2013
Een bloemlezing van Dichterskring De Nieuwe Eglantier, waar ik lid van ben. Een bundel die jaarlijks wordt uitgegeven met bijdragen van leden van de dichterskring van dat jaar. Titels die voorbij flitsen zijn o.a.: ‘Achter de IJssel’, ‘De Liefdesbrief’ en ‘Mist’. De gedichten ‘Lente’ en ‘Om’ zijn van eigen hand. 
Interesse in de aanschaf van een exemplaar? Kies een mogelijkheid voor bestellen via tabblad Contact. 
Kosten € 5. 


***Botteloogst 2012
Een bloemlezing van Dichterskring De Nieuwe Eglantier. Een bundel die jaarlijks wordt uitgegeven met bijdragen van leden van de dichterskring van dat jaar. Titels die voorbij flitsen zijn o.a.: 'Mooi', 'Lederhuid' en 'Nazomer'.
De gedichten ‘Bottelstruik’ en ‘Klonk op het leven’ zijn mijn eigen bijdragen. Interesse in de aanschaf van een exemplaar? Geef je dan op via tabblad contact. Kosten € 5.


***


Botteloogst 2011
Een bloemlezing van Dichterskring De Nieuwe Eglantier. Een bundel die jaarlijks wordt uitgegeven met bijdragen van leden van de dichterskring van dat jaar. Titels die voorbij flitsen zijn o.a.: 'Kristallen morgen', 'Muziek van het leven' en 'Bladeren in de geest'. De gedichten ‘Herinnering aan nu’ en ‘Fata Morgana’ zijn mijn eigen bijdragen. Interesse in de aanschaf van een exemplaar? Geef je dan op via tabblad contact. Kosten € 5. 

  
***


Botteloogst 2010
Een bloemlezing van Dichterskring De Nieuwe Eglantier. Een bundel die jaarlijks wordt uitgegeven met bijdragen van leden van de dichterskring van dat jaar. Titels die voorbij flitsen zijn o.a.: 'Een zee van licht', 'Haastje-repje' en 'Herboren dromen'. De gedichten ‘Van die dagen’ en ‘Een dag nazomers’ zijn mijn eigen bijdragen. Interesse in de aanschaf van een exemplaar? Geef je dan op via tabblad contact. Kosten € 5. 


***